Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@06:46:16 GMT

راه‌اندازی مسیر گردشگری «راور – گندم بریان»

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۹۴۶۶۶

فرماندار شهرستان راور گفت: با همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به دنبال ایجاد مسیر گردشگری از مسیر راور به منطقه گندم بریان در شهداد هستیم.

به گزارش ایسنا،«سید حسن میرصادقی» صبح امروز 22 آبان‌ماه در نود و سومین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان، گام دوم مثلث توسعه اقتصادی منطقه 5 (شهرستان راور) گفت: خوشبختانه در شهرستان راور در قالب طرح های اقتصاد مقاومتی و مثلث توسعه اقتصادی  اقدامات موثری انجام شده که بسیاری از این اقدامات به نتیجه رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در قالب طرح مثلث توسعه اقتصادی، 21 طرح در شهرستان راور با سرمایه گذاری 300 میلیارد تومان داشتیم که قسمت اعظم این طرح ها اجرایی شده است.

فرماندار شهرستان راور معادن ذغالسنگ را یکی از پتانسیل‌های شهرستان راور ذکر کرد و افزود: معادن ذغالسنگ ظرفیت خوبی در جهت رفع بیکاری منطقه دارند و به معتقدیم این بخش می‌تواند اشتغال یک هزار نفر را در بر داشته باشد.

وی با بیان این مطلب که تا پایان سال حدود 90 درصد شهرستان راور از نعمت گاز طبیعی برخوردار خواهند شد، تصریح کرد: کاروانسراهای از پتانسیل‌های گردشگری این شهرستان می‌باشند، همچنین با همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به دنبال ایجاد مسیر گردشگری از مسیر راور به منطقه گندم بریان هستیم.

میرصادقی با بیان این‌که در شهرستان راور به زیرساخت‌ها توجه خوبی شده است، ادامه داد: در راستای ابتکار استاندار کرمان در زمینه انتخاب معین‌های اقتصادی برای مناطق هشتگانه استان، در 13 بهمن ماه سال گذشته ستاد اجرایی فرمان امام (ره)عهده دار توسعه شهرستان راور شد.

وی به اقدامات مناسب معین اقتصادی در منطقه اشاره و مطرح کرد: به دنبال آن هستیم که حدود 400 هزار مرغ تخم گذار به افراد واجد شرایط واگذار کنیم تا از این محل بتوانیم اشتغال تعدادی از افراد را ایجاد کنیم که خوشبختانه با استقبال خوب شهروندان راوری روبرو بودیم و تاکنون یک هزار نفر برای این طرح ثبت نام کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، در این جلسه نماینده معین اقتصادی شهرستان راور پرورش مرغ و تولید تخم مرغ، تولید فرش و بوم گردی و گردشگری را از گام‌های اول در جهت توسعه پایدار منطقه راور برشمرد.

جعفری اولین گام در جهت اشتغال را پرورش مرغ تخم گذار و تولید تخم‌مرغ برشمرد و افزود: در یزد با سرمایه گذاری جوجه ریزی‌ها انجام شده و بعد از 45 روز آنها را تحویل خانواده‌های راوری می‌شود، به‌طوریکه هر خانواده 400 مرغ می تواند داشته باشد.

نماینده معین اقتصادی شهرستان راور بیان کرد: هر خانواده از محل تولید تخم مرغ حدود 1 تا 1.5 میلیون تومان درآمد خواهند داشت، ضمن آنکه کار آفرین خرید این تخم مرغ ها را تضمین کرده است، به دنبال این هستیم کل ظرفیت شهرستان به خدمت گرفته شود و امیدواریم که مشکلات برسر این راه وجود دارد، مرتفع شود.

وی فرش را یکی از مزیت‌های شهرستان راور برشمرد و عنوان کرد: آمادگی لازم برای سرمایه‌گذاری در تولید فرش در شهرستان راور داریم و در این زمینه مطالعاتی داشته ایم و تولید فرش گام دوم ما پس از طرح مرغ و تخم مرغ می‌باشد.

جعفری خاطر نشان کرد: با توجه به ظرفیت و پتانسیل‌های شهرستان راور در بحث گردشگری، بنابراین بوم گردی و گردشگری گام سوم ما در منطقه راور می باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۴۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعد و برق بلای جان دام‌های عشایر در فارس شد

وقوع رعد و برق در آسمان استان فارس موجب تلف شدن ۵۰ راس دام سبک عشایر مناطق عشایری دشت ارژن، بن رود و زنگنه و ۲۵ راس دام در شهرستان خنج شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، بارش شدید باران در نقاط مختلف استان فارس سبب آب‌گرفتگی و سیلابی‌شدن مسیل‌ها و کندی تردد در برخی از محورهای مواصلاتی استان شد و براساس اعلام کریمی؛ مدیرکل امور عشایر فارس این بارش‌ها و وقوع رعد و برق به  تلف شدن 50 راس دام سبک عشایر مناطق عشایری دشت ارژن، بن رود و زنگنه و از بین رفتن  25 راس دام در شهرستان خنج منجر شد.

به عشایر خسارت دیده، اقلامی همچون پلاستیک، لوازم خوراکی و پتو توزیع شد و با توجه به اعلام هشدار‌های بارندگی از تاریخ 15 الی 17 ماه جاری به تمام خانوار‌های عشایر کوچرو و ساکن تاکید شد که از اتراق، و نصب چادر در ارتفاعات و کنار رودخانه‌ها خودداری کنند.

مدیرکل امور عشایری استان فارس در ادامه از تخریب اکثر راه‌های عشایری مناطق غربی استان به دلیل شدت بارش‌های سامانه اخیر خبر داد و گفت: اکثر راه‌های عشایری که ما 10 روز پیش ترمیم کرده بودیم، دوباره تخریب شدند.

وی با ذکر این نکته که با کمک هلال احمر توانستیم بخشی از چادر‌های تخریب شده عشایر را جایگزین کنیم، از تلاش برای ادامه این جایگزینی خبر داد.

کریمی در خصوص جبران خسارت‌ها تصریح کرد: اطلاعات دقیق میزان خسارت‌ها را جمع‌آوری کرده و به استانداری ارسال می‌کنیم و در صورتی که تأمین اعتبار انجام شود، خسارات عشایر پرداخت خواهد شد.

وی با بیان اینکه در خصوص ترمیم راه‌های عشایری هم باید دوباره اعتبارات پیش‌بینی کنیم تا بتوانیم ترمیم انجام دهیم، گفت: البته در بحث لوازم زندگی نظیر اغذیه، لباس، پتو و... تا آنجایی که توانستیم به صورت میدانی کمک انجام داده‌ایم.

تکذیب خبر خسارت به 2 هزار تن گندم در خنج

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج نیز ضمن تکذیب خبر خسارت به دو هزار تن گندم این شهرستان در اثر آب گرفتگی، گفت: از میزان 13هزار و 469 تن گندم خریداری شده در دو مرکز خرید شهرستان، 13هزار تن به سیلو‌های استان فارس و سایر استان‌ها ارسال شده و میزان اندک باقیمانده در انبار‌های سرپوشیده نگهداری و در حال حمل است.

علی علی پور بیان کرد: طی خبری که به نقل از فرماندار شهرستان خنج، روز شنبه پانزدهم اردیبهشت ماه در بخش خبر ساعت 21 شبکه یک صدا و سیما پخش شد، متاسفانه خبر انتقال گندم به سیلو‌های ذخیره به دلیل اشتباه خبرنگار در تهیه خبر با عنوان آب گرفتگی و خسارت به گندم‌های شهرستان خنج منتشر شده است.

این مقام مسئول افزود: در روز شانزدهم اردیبهشت ماه به همراه اسفندیاری فرماندار شهرستان خنج و خوبیاری دادستان شهرستان ضمن حضور در مرکز خرید گندم این شهرستان با بررسی میزان محصول خریداری و ارسال شده، فرماندار شهرستان قویاً خبر ارسالی درخصوص خسارت به دو هزار تن گندم در اثر سیل و آب گرفتگی را تکذیب کرد و انتشار آن را اشتباه خبرنگاری عنوان کرد.

علی پور تصریح کرد: در این بازدید مستندات مربوطه به سمع و نظر فرماندار و دادستان شهرستان خنج رسید و مشخص شد از ابتدای سال جاری تا تاریخ شانزدهم اردیبهشت ماه میزان 6 هزار و 769 تن گندم در مرکز خرید خنج خریداری شده که به مراکز خرید استان فارس و خراسان رضوی ارسال شده و میزان گندم باقیمانده این مرکز فقط 367 تن که در انبار سرپوشیده نگهداری و در حال بارگیری است.

وی با بیان اینکه در پی بارش شدید باران و تگرک و جاری شدن سیلاب در شهرستان خنج، ستاد بحران این شهرستان در محل فرمانداری تشکیل جلسه داده بود، گفت: طی گزارشات به دست آمده، جاری شدن سیل موجب تلف شدن 25 راس دام شده است. همچنین بارش باران و تگرگ به جاده‌های بین مزارع، مزارع گندم و جو و باغ‌های مرکبات و نخیلات خساراتی وارد کرده که در این زمینه 3 گروه برای بررسی میزان خسارت‌ها به مناطق مختلف بخش‌های مرکزی، محمله و خنج اعزام شده و در حال جمع بندی میزان خسارت برای ارسال به مرکز استان هستیم.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • راه اندازی ۳۵ مرکز خرید گندم و کلزا در لرستان
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • فروشگاه مجازی صنایع دستی و سوغات محلی در طبس راه اندازی شد
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • رعد و برق بلای جان دام‌های عشایر در فارس شد
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه